Doni te mbyllni msn se jeni lodhur nga reklamat...

View previous topic View next topic Go down

Doni te mbyllni msn se jeni lodhur nga reklamat...

Post  Admin on Fri Feb 06, 2009 1:13 pm

Nëse jeni lodhur nga reklamat,mesazhet abuzuese etj, dhe nuk dëshironi qe ta përdorni një e-mail qe keni hapur ne logarin e Hotmail-it, atëherë veproni kështu.

1.Hape Mesengjerin si zakonisht duke shkruar imellen tuaj dhe pasvordin, (hyni ne MSN);
2.Kliko ne butonin Open your email inbox,(faqja ku ju i lexoni/dërgoni mesazhet);
3.Ne fushën ngjyrë te kaltër ne anën e djathte keni dy komanda Options|Hepl ,ju klikoni Help;
4.Pasi hapet nji dritare ne katrorin, Search MSN Hotmail Help, shkruani Close Account;
5.Klikoni ne shigjetën ne fund te katrorit(box-it)
6.Kliko ne tekstin e kaltër Close your account
7.Do te ju paraqitet teksti si me poshtë:
If you have a free MSN
account, and don't use
it to sign into another
service, go to the Close Account page,
and then follow the instructions on-screen.
8.Kliko ne tekstin Close Account page;
9.ju hapet një dritare e Re dhe ne fund klikoni butonin Close My Account,
10.dhe do te merrni konfirmimin se logarija e juaj është mbyllur.
Te gjithë ata qe do te tentojnë te ju shkruajnë e-mail do te marrin konfirmimin nga WebMasteri se mesazhi i tyre dështoj:
(Ju mund te aktivizoni llogarin tuaj përsëri brenda 10 ditëve kur te dëshironi dhe kontakt lista e juaj mbete e pa ndryshuar)
super-man seshte ne lidhje Shto Tek Reputacioni i super-man Reporto Postime Të Papëlqyeshme
Updating Thanks, Please Wait Say 'Thank You!' for this post.
avatar
Admin
Admin

Posts : 23
Join date : 2009-02-05
Age : 28
Location : Albania,Kukes

View user profile http://s-electronics.tk

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum